Vil du gerne inddrage mere motion i din dag?

Selvom hverdagen kan være travl, er det stadig vigtigt og få motioneret og brugt sin krop. På den måde vil man nemlig sikrer, at man holder sin krop og sit helbred sundt. Det kan dog være lidt vanskeligt lige at finde ud af, hvordan man inddrager motion i den travle hverdag. Det kan være en god ide med Øget fokus på motion i arbejdstiden.

Du kan nemlig skifte din kontorstol ud med et løbebånd eller en stol med cykelpedaller på. på den måde vil du igennem arbejdsdagen motionere ved lav intensivitet, og sørge for, at du får bevæget kroppen fremfor at sidde stille hele arbejdsdagen.

Gør motion til en fast del af din dag

Hvis du gerne vil inddrage motion i din hverdag, behøver det faktisk ikke være særligt svært. Det handler nemlig bare om at gøre det til en fast del af din rutine. Hvis du hver eneste dag kører på arbejde, selvom der ikke er særligt langt, kunne du overveje at springe på cyklen i stedet.

På den måde er sikret i hvert fald to cykelture hver eneste dag. Det eneste dette kræver er egentligt bare, at du står en smule tidligere op – men det kan du også sagtens vænne dig til, hvis du bare gør det til en vane.

Motioner med familien

Hvis du gerne vil bruge så meget tid som muligt med din familie i hverdagen, kan det være svært at finde tid til motion udover. Det er derfor en god løsning at motionere sammen med familien. Måske i hver aften efter aftensmaden kunne gå en god, lang tur sammen?

På den måde vil i alle sammen få en smule motion, mens i bruger tid sammen. Det vil helt sikkert også være super hyggeligt med en gåtur sammen hver aften.