Find god hjælp, når overgangsalderen banker på

For mange kvinder er overgangsalderen noget, man kun løst har en idé om, hvad egentlig indebærer. Det er en periode, som rammer på meget forskellige måder, og derfor kan det være svært at håndtere, når først man pludselig er der og måske ikke ved så meget om det.

Når kroppen forandrer sig

Det kan godt føles som en kæmpe omvæltning, når din krop pludselig arter sig på anden måde, end den har gjort hele livet indtil nu. Det sker omkring den tid, hvor det kvindelige kønshormon ikke dannes længere, og det kan være noget svært noget pludselig at skulle befinde sig i, og nogle gange finde løsninger på. Nogle finder produkter som femarelle, holder flere pauser og lærer at lytte mere til kroppen og dens behov.

At være godt klædt på

For nogle kan det være en idé at forsøge at opretholde hormonbalancen. Produkter som femarelle indeholder også vitaminer og mineraler. Det er altså ikke et hormonerstatningsprodukt, men et kosttilskud. Læs mere om det, hvis du ønsker at vide mere og for yderligere information om femarelle.

Det skal tilføjes, at et kosttilskud som femarelle aldrig kan stå alene og altså ikke kan erstatte en sund livsstil. Sund kost, bevægelse og varieret mad har meget at sige om den generelle sundhed, og selvom meget ændrer sig, når du træder ind i overgangsalderen, så kan din livsstil have noget at sige.

Søg viden

Hvis du står med tvivlsspørgsmål om den periode, der er landet omkring dig, så kan det være en rigtig god ide at opsøge noget viden på området, gå på opdagelse i internettets skatkamre, men måske mest af alt også kigge efter bøger, som både er skrevet af vidende fagfolk og af kvinder, som har haft overgangsalderoplevelserne tæt på livet. Det kan give en anden forståelse og en ro at finde ud af, hvordan det er for andre.