Forkæl dig selv før din træning: Tag en pre-workout-shake

Hvis du ikke træner intensivt, fx i form af styrketræning, crossfit eller intervalløb, så har du nok ikke behov for at søge proteintilskud via proteinbarer eller -shakes. For det, du får med din daglige kost af protein, burde være rigeligt. Dog er der andre ting, du kan indtage før træning, uanset om du blot ønsker bedre kondition, mere fleksible led eller følelse af velvære – nemlig pre-workout-produkter.

Hvad får du ud af en pre-workout-shake?

Som du nok kan udlede af navn og tekst, er pre-workout velegnet til at indtage, før du går i gang med din træning, og de indeholder flere nyttige stoffer. Her er fx koffein værd at nævne, da stoffet har en opkvikkende virkning, der hjælper på motivation under træning. Andre stoffer tæller fx valin og arginin, der fremmer proteinsyntese i kroppen og har visse gunstige virkninger på muskulaturen.

Kom helskindet gennem træningen med lækre shakes

Vil du se produkter, kan du finde dem på https://www.billig-fitness.dk/collections/pre-workout, hvor du også kan finde kreatin-pulver, der siges at have en fremmende effekt på præstation under sportsudøvelse. Ønsker du at få, hvad du skal bruge for at komme helskindet gennem træningen, så skel derfor til pre-workout-produkter – og lav så de lækre shakes ud fra indpakningens anvisninger.

Svært er det ikke at blande dine shakes, for pulveret skal blot opløses i lidt vand.

Find pre-workout-produkter med smag af tropiske frugter

Trods det ikke er smagen, nogen vælger at indtage pre-workout-shakes for, er der alligevel flere tilsatte smage at vælge fra, så shaken går lidt lettere ned. Hvad end du er til tropisk frugt, bær eller appelsiner, er der et produkt til dig. Husk dog: Pre-workout erstatter ikke et måltid og skal blot ses som et kosttilskud, der har sin berettigelse op til træning. Husker du det, så kommer du godt på vej.