Få rådgivning og støtte til din virksomhed

Bruger du din fritid på at få gode ideer og føre dem ud i livet? Har du startet en virksomhed og er i fuld gang med at udvide og vokse? Så er det måske en idé at stable et advisory board på benene.

Det er de færreste mindre virksomheder, der har en reel bestyrelse – og det er der ofte heller ikke brug for. Men det kan alligevel være rart med rådgivning og hjælp fra individer med stor erfaring og viden indenfor særlige områder. Det får du for eksempel med et advisory board.

Hvad er et advisory board?

Et advisory board er en ekstern instans, der hjælper med at rådgive virksomhedens ledere. Ofte består det af personer, der har grundig og bred erfaring indenfor specielle områder.

Et advisory board har ingen beslutningsmagt, men er udelukkende rådgivende. Det sammensættes af virksomheden selv, og det er nemt at udskifte i medlemmerne efter behov. Det er derfor oplagt at sammensætte et hold af rådgivere, der har erfaring indenfor forskellige felter.

Det er heller ikke nødvendigt at beholde et advisory board i lang tid, det kan være, det giver mest mening at beholde det i en periode og så opløse det.

Giver det mening for din virksomhed?

Et advisory board er, som sagt, ikke en instans, der kan træffe beslutninger for virksomheden, som for eksempel en bestyrelse ville kunne. De rådgiver udelukkende, og der er derfor kun positive ting at vinde ved at få et advisory board.

Det er ikke svært at finde personer, der kan hjælpe jeres virksomhed, og selvom det selvfølgelig ikke er helt gratis, så giver det masser af mulighed for vækst og sparring for virksomheden. Hvilket er helt essentielt, når en virksomhed skal vokse og udvikle sig.

Det kan derfor være en værdifuld investering, hvis der er behov for rådgivning i din virksomhed.