Derfor skal du blive medlem af en A-kasse

Er du en af dem, som overvejer om det er værd at blive medlem af en A-kasse? Så er denne artikel til dig. Nogle fravælger nemlig medlemskab af en a-kasse, fordi de hellere vi spare det pågældende beløb hver måned. Derfor opstår spørgsmålet – er det værd at være medlem af en A-kasse? Det er et relevant spørgsmål, selvom svaret i næsten alle tilfælde er et rungende ja. Læs videre, hvis du vil se, hvad fordelen ved en A-kasse er.

Hvad er prisen på tryghed?

Der er mange forskellige A-kasser og priserne kan variere meget. Men hvis du er i tvivl, om det pågældende månedlige beløb er værd at bruge, kan du stille dig selv dette spørgsmål. Hvad er prisen for tryghed? Det er selvfølgelig svært at svare på, men for mange, vil svaret altså være, at prisen er langt højere, end det, som de skal betale til deres A-kasse. Derfor gør de det med glæde. En anden måde at tænke over det er, om det pågældende beløb, kunne bruges bedre et andet sted? Hvis du tog pengene, og i stedet satte dem på opsparingen, hvor mange måneder skulle du så spare, for at bare kunne udbetale én månedsløn til dig selv? Svaret er, at du skulle spare i utroligt mange måneder, og at det ikke hænger sammen på denne måde. Men, med ét års medlemskab i en A-kasse, er du altså sikret dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs. Derfor er svaret nemt, selvfølgelig skal man være medlem af en A-kasse.

Hvilken A-kasse skal du vælge?

Hvis du vil have et overblik over de bedste A-kasser, kan du kigge her: Billig A-kasse 2021 – Få overblikket over alle de bedste a-kasser | Migogaalborg. Vær opmærksom på, at nogle A-kasser er knyttet til særlige uddannelser eller fagforeninger. Men, som udgangspunkt er der frit slag, og du kan vælge den bedste for dig.