Disse aktiviteter skal du lave sammen med dine børn

Savner du at finde på nogle nye ting, som du og dine børn kan lave i fællesskab? Der findes så mange hyggelige aktiviteter, så det er bare at gå i gang fra en ende af. Her får du en række gode idéer.

Lav bål i haven

Hvis I har en have, er der generelt rigtig mange aktiviteter, der kan foregå der. I kan f.eks. lave et bål sammen. Det er en aktivitet, der både fungerer forår, sommer og efterår. Når I laver bål, kan I riste skumfiduser, bage snobrød eller bare sidde og varme jer en efterårsdag. I kan ovenikøbet finde jeres eget brænde i en skov i nærheden, så det også bliver til en hel aktivitet i sig selv.

At lave bål kræver en ordentlig påklædning. Hos Luxkidz forhandler de forskelligt slags børnetøj. Køb termotøj til en kølig dag f.eks.

Tag på en frisk sheltertur

Hvis I har mod på en lille udfordring, kan I planlægge en sheltertur, hvor I skal ud at overnatte i et shelter. Sådan en tur er spændende, fordi det er udfordrende og nyt. I kommer ud og oplever et stykke natur på en helt ny måde. Det kræver selvfølgelig, at I har noget udstyr såsom liggeunderlag og soveposer. Derudover kræver det ikke meget mere end jer selv og noget mad. Der ligger shelters rundt omkring i hele Danmark, som er gratis at bruge.

Vær kreativ og mal på sten

Hvis I er til en mere stille og rolig aktivitet, kan I male på nogle sten, I selv har fundet. I kan f.eks. tage ud til en strand for at finde nogle fine sten. Det er hyggeligt at sidde i fællesskab og tegne og male. I kan altid lægge jeres sten til pynt ude foran jeres hoveddør el.lign., så de symboliserer et godt minde.