Til dig der skal rejse

Er du fuld i gang med at planlægge din næste rejse? Er du stadig i tvivl om, hvorhenne din rejse skal være? Med alle de muligheder man har, kan dette være svært. Alt fra sommer og sol til kulde og mørke vil kunne give dig gode oplevelser.

Rejsen til varmen

Hvis du ønsker, at din næste rejse skal være rig med mulighed for sol, varme og dejligt vejr, så er der en hel række med muligheder for dette lige fra Istanbul til en rejse til Tenerife.

Øen Tenerife får en masse turister hvert år inklusiv mange danskere. Her vil du få dejlige oplevelser med varme, sol og god mad samt slikke sol ved smukke strande og poolen.

Alle dine dage på året vil du kunne hygge og slappe af enten med en bog i hånden eller dejligt musik i ørnene til gode dialoger med de lokale folk eller andre turister. Vejret er nemlig også en af grunde til de får en masse besøgende.

Oplevelser i Tenerife

Du sidder måske og undrer, dig hvad, du helt præcis kan lave på Øen. Der er mange forskellige ting man kan opleve, alt efter om man kommer som en børnefamilie eller solo fritidsrejsende.

Tenerife byder på de skønne naturområder med de vildeste udsigter bl.a. den velkendte vulkan, Teide. Mange kommer også til Øen for at få slappet af ved at være omgivet af smukke strande og natur generelt – en kendt strand er bl.a. Playa de las Américas, som er en familievenlig strand med udsigt til palmetræer og en skøn strand.

Vil du også opleve shopping og småhyggelige steder, så er der også masser af steder til netop dette. Er du ankommet med hele familien til sjov og hyggelige stemninger, så kan du opleve de super spændende og sjove forlystelsesparker med dine børn med en kold drink i hånden.