En fantastisk campingferie

Er du også glad for camping? Det kan være, at du har masser af års erfaring i at campere. Det kan også ske, at du er en helt nybegynder, som har købt din første campingvogn og er klar til at drage på eventyr. Uanset hvad, så er det en god idé at sikre dig, at du har styr på alt dit grej, inden du tager hjemmefra. Der er nemlig ikke noget værre end at stå på en campingplads og mangle noget, som er besværligt at anskaffe, men praktisk at have. Har du eksempelvis styr på forteltet, en Thule Omnistor markise og tilbehøret til den?

Husk at pakke det praktiske og nødvendige

Det kan være en god ide at lave en huskeliste med de ting, som du skal huske at pakke og anskaffe dig, inden du tager afsted på campingferien. Du kan med fordel dele din huskeliste op i de ting, som er mere normale indkøb, og de øvrige, som specifikt relaterer sig til campingferien. Du kan danne dig et overblik over hvilke madvarer, som du gerne vil have med hjemmefra. Pasta, morgenmadsprodukter og hurtige kageblandinger er gode at have på lager, og så kan du jo købe lækkert kød hos den lokale slagter, når du når frem. På den praktiske liste er det en god idé at have ekstra værktøj med, tape og reservedele til din markise, så du ikke lige pludselig står og har defekter på campingvognen, som du ikke kan løse.

Skriv dine lister ned

Uanset hvor lange dine lister bliver, så er det en god idé at have styr på de småting. For så kan du nemlig med ro i sindet drage på ferie og være sikker på, at du vil kunne klare små defekter og udfordringer undervejs. Så find dig en god blyant, et rent stykke papir, og begynd at skrive det ned, som falder dig ind. Rigtig god ferie.