Influencers hemmelighed til smukke boligbilleder

Måske har du undret dig over, hvordan bloggere og influencere formår altid at dele pæne billeder af deres boliger? Der er nogle få tips og tricks, som bloggere benytter sig af, når de skal tage indbydende og pæne billeder til deres blog og feed.

 

De tager billederne i de lyse timer

 

Det er ikke noget, man umiddelbart tænker meget over, men det skinner igennem, når man først ved det. Alle boligbilleder bør tages i dagens lyse timer. Den øvede fotograf ved hvor meget lys betyder for, hvordan billedets kvalitet bliver. Det ved influencere også, og de har taget det med sig i erhvervet. Lyset får boligen til at fremstå mere ren og harmonisk, da der ikke er brug for at bruge blitz.

 

Store planter

 

Du finder næppe en Instagram feed fra en influencer, hvor der ikke er et billede af en flot, stor og grøn plante. De fleste bloggere ved, hvor meget det betyder for indretningen, at der er elementer, som bløder op blandt de tunge sofaer og borde. Her er store planter helt perfekte. Ikke nok med, at de gør noget godt ved indretningen, så får det også deres billeder på sociale medier til at se meget mere indbydende ud. Planterne er lige til at placere i en kurv eller krukke, og så skal de ellers bare stå og pynte – og selvfølgelig passes godt på.

 

Tæt på og langt fra

 

Et andet godt trick til at tage rigtig mange gode billeder af din bolig er, at tage billeder både tæt på og langt fra. Folk er interesserede i at se helheden i indretning, men også de små og særlige ting, der skiller sig lidt ud. Vær ikke bange for at gå tæt på nogle af de genstande du ejer, og er særligt glad for.