Er mosaik det rigtige for dig?

Mosaikker kan være et flot indslag i din boligindretning, men falder ikke i alles smag. Her får du et bud på om mosaikker er det rigtige for dig. Tror du mosaikker er noget for dig så køb mosaik her.

Mosaikker er det rigtige for dig hvis:

Du gerne vil skabe et unikt look – Mosaikker findes i utroligt mange forskellige designs og er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at skabe dit helt eget unikke udtryk. Ikke mindst fordi mosaikker både kan anvendes på gulvet, væggen og på møbler. Mosaikker kan også anvendes i mange forskellige rum så som badeværelset, køkkenet, stuen entreen osv.

Du gerne vil have farve ind i din indretning – Mosaikker kan være en fremragende metode til at få farve ind i din indretning. Både fordi mosaikker findes i alle regnbuens farver og fordi mosaikker ofte kun anvendes i et begrænset areal, hvilket gør det mindre overvældende end eksempelvis at male en hel væg i en markant farve.

Du gerne vil skabe et bestemt udtryk i indretningen – Mosaikker kan også med fordel anvendes til at skabe et helt bestemt udtryk i indretningen. Træ- og stenmosaikker kan eksempelvis anvendes til at skabe et meget naturligt udtryk mens stålmosaikker kan anvendes til at kreere et råt eller industrielt look.

Mosaikker er ikke det rigtige for dig hvis:

Du helst kun vil have store ensartede flader – Mosaikker består pr. definition af mindre stykker, som er sammensat til et mønster, derfor er mosaikker ikke et godt valg, hvis du helst vil have store ensartede flader.

Du har meget dårlig tålmodighed – Mosaikker har en tendens til at være lidt besværlige at montere på trods af at de som regel er opsat på mosaiknet. Derfor kræver det lidt tålmodighed at opsætte mosaikker. Du kan gøre det lidt lettere for dig selv, ved at vælge en mosaik med en selvklæbende bagside eller ved at få en professionel til at klare opgaven.