Er du frisk på noget nyt? Prøv vintercamping

Det er altid sjovt at tage på ferie. Men, nogle gange kan man blive fanget i sine egne vaner, fordi man netop syntes det er så sjovt. Gør man dette, prøver man aldrig noget nyt. De seneste 19 måneder blev mange danskere tvunget til at prøve noget nyt, da de ikke kunne rejse ud på ferie som et resultat af Covid-19- Mange danskere fik øjnene op for, hvor dejlig Danmark kan være. Der er utrolig mange måde at opleve Danmark på. I denne artikel vil du blive præsenteret for et alternativ, som du måske ikke har hørt så meget om før. Hvis du er frisk på noget nyt, så læs videre i denne artikel.

Hvad er vintercamping?

Man kan næsten godt gætte, hvad vintercamping er ud fra ordet. Ja, det er rigtigt – det er camping om efteråret. Nej, okay. Det er godt nok om vinteren. Du syntes måske, at dette lyder fjollet. Normalt associerer vi campingvognen med den danske sommer. Men, mange har fundet af, at vintercamping helt selv har noget af byde på. Man skal dog finde en vinter campingplads, det er nemlig ikke alle campingpladser, som holder åbent om vinteren.

Hvad laver man på vintercamping?

Når du er på camping om sommeren laver du måske mange udendørs aktiviteter? Måske ligger campingpladsen tæt på en strand, som du kan benytte? Udendørs aktiviteter er faktisk også relevante om vinteren – isæt hvis der er sne. Du kan sidde i den varme campingvogn, imens børnene leger sne kamp udenfor. Eller afslut aftenen med et spil kort i den varme campingvogn, imens du kigger ud i kulden – så bliver det altså ikke mere hyggeligt. Mange vælger også en campingplads langt væk fra byerne. Dette er fordi, er der kommer lysforurening fra byerne, som dækker stjernerne. Men vælges den rigtige campingplads, er vintercamping den bedste mulighed for at se en stjerneklar himmel.