Bliv genforelsket i dejlige Danmark

Danmark er et skønt og mangfoldigt land, som byder på massevis af gode oplevelser. Desværre glemmer vi dem ofte, da ’hjemme’ står i kontrast til ude, og da det er ude, som repræsenterer det nye og alle oplevelserne.

Men oplevelser kan man også sagtens få i Danmark. Er I en gruppe, kan i blot leje en minibus med chauffør, så er I allerede godt på vej ud ad landevejene – på vej mod oplevelser! Og mangler I idéer til, hvad I skal se? Så læs med her.

ARoS: I Aarhus finder du ARoS, som har fantastisk kunst at byde på. Ofte er her flotte udstillinger, som er spændende at se på, men dette er ikke det eneste varemærke, museet har. Oven på ligger der nemlig ”Regnbuen”. Herfra er der flot udsigt over Aarhus by, hvor du igennem de farverige vinduer kan spotte Domkirken, havnen og meget mere af den flotte by.

Sort Sol: Her er ikke tale om det populære rockband, men derimod et enestående og nærmest rørende naturfænomen. I hhv. marts/april og september/oktober kan man ved marsken i Ribe se stærenes dans, hvor op imod 400.000 af fuglene blafre og danner en næsten solformørkende effekt. Medbring blot en kop varm kaffe og tøj til dagens vejr, så venter der et smukt og helt igennem unikt syn.

På broen: På Den Gamle Lillebæltsbro i Middelfart kan du gå bridgewalking. Det foregår ved, at man går en guidet tur hen over broen over Lillebælt. Herfra kan du nyde den friske vind, udsigten over skibe, vand og by samt høre en guide fortælle om broens historie. Det hele foregår 60 meter over havets overflade, men naturligvis med alle sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Dette er blot nogle af de mange gode oplevelser, der venter i Danmark, hvor flot natur, kultur og historie flettes sammen til enestående eventyrer. Derfor lyder vores rejseråd: støt de lokale, samtidig med at du bliver genforelsket i Danmark.