Arrangér en vinsmagningsaften for dine venner

Uanset om du interesserer dig for vin eller ej, så er en vinsmagning en hyggelig aktivitet, du kan lave sammen med dine venner. Det er en anderledes aktivitet, der enten kan være rigtig lærerig eller bare rigtig sjov.

Derfor kan du f.eks. arrangere en vinsmagningsaften for dine venner hjemme hos dig.

Gå på jagt efter aftenens vine

Vinen er naturligvis aftenens omdrejningspunkt. Derfor er det også noget af det vigtigste at få styr på. Du skal derfor på jagt efter nogle vine, som du og dine venner skal smage på.

Hvis du har en interesse for vin, så har du måske allerede nogle gode idéer til nogle vine. Men hvis du er mere på udebane i vinverdenen, så er det en stor hjælp at besøge en vinhandler for at få vejledning.

Ripasso vine er blot et enkelt bud på nogle lækre vine.

Sæt stemningen for aftenen

Du kan gøre dit arrangement lidt mere gennemført ved også at tænke over omgivelserne og stemningen hjemme hos dig. Du kan skabe en hyggelig stemning med stearinlys eller sætte en frisk buket blomster frem. Det kommer helt an på, hvilken stemning du går efter.

Det afhænger også meget af, hvorvidt vinsmagning er noget, som du og dine venner går meget op i, eller om det blot er en hyggelig undskyldning for at nyde et godt glas vin.

Hvis det er en mere seriøs vinsmagning, vil du måske pynte op på en anderledes måde. Men i bund og grund handler det bare om, at det skal være behageligt og afslappende.

Lav et pointsystem

Det er meget sjovt at holde regnskab over, hvad du og dine venner synes om diverse vine. Derfor kan du lave et pointsystem, hvor det er muligt at notere nogle stjerner eller kommentarer til hver vin. Det er en god måde at sammenligne forskellige vine på også.