Udlev din passion for håndbold med et ophold

Fylder sport en stor del af dit liv, og vil du gerne beskæftige dig med på den dagligbasis, så er der forskellige måder, at det kan gøres på. Hvis du gerne vil være social anlagt og mangler noget i dit liv, kan et højskoleophold være vejen frem. Hvis du spiller håndbold og har brug for udvikling indenfor sportsgrenen, kan du med god grund overveje at tage på håndbold højskole. Med et højskoleophold får man en personligudvikling, hvor man kan se livet fra et andet perspektiv og komme væk fra det kedelige hverdagsliv, hvis man trænger til fornyelse og er gået i stå på grund af manglende motivation. Hvis man har en passion for håndbold, og man trænger til udvikling, kan man kombinere disse to ting med en højskole.

Trænere på nye højder

Som elev på en håndboldlinje kan man få mulighed for at blive trænet af nogle af landets allerbedste trænere. Det vil kunne give gode betingelser og oplevelser, som man kan tage med videre ud i livet. Det er muligt at få møder med nogle af de bedste spillere og trænere. Derudover får man et fællesskab med andre håndboldspillere, som også har håndbold i blodet – et intenst og inspirerende højskolemiljø. Fællesskaber er med til udvikling, derudover er det også muligt at få afklaringer, som vil give mange værdifulde personlige kompetencer med videre i livet.

En motiveret træning

Man skal ikke være bange for at tage springet. På en håndboldlinje er det ikke niveauet men lysten og engagementet, der tæller. Træningen vil foregå på ens niveau, hvor der vil være fokus på den personlige udvikling. Det er muligt at få lavet en individuel udviklingsplan – spillemæssigt, fysisk og mentalt. Det er glæden ved at spille håndbold, der er vigtigst. Så kom afsted på dit næste eventyr, hvor der er fokus på det, du elsker, håndbolden.