Tid til fest med dine venner

Så er coronaen ved at være ovre, eller vi kan i hvert fald begynde at finde tilbage til en normal hverdag. Dette betyder også, at vi skal have ordentligt gang i det sociale igen. Det er derfor ved at være tid til at planlægge en fest med dine venner.

Under corona har det været svært at holde det sociale ved lige – i hvert fald med alle ens venner. Derfor er de fleste nok glade for, at det er ved at være ovre, så vi kan begynde at få et mere socialt liv igen. Selvfølgelig skal man stadig tænke over rådene fra Sundhedsstyrelsen, men det betyder jo ikke, at du ikke kan begynde at planlægge en fest med alle dine venner.

Så er spørgsmålet jo bare, hvad det skal være for en fest? Havefest er måske stadig lidt for koldt. Din fødselsdag ligger måske ikke lige rundt om hjørnet. Du kan måske holde en temafest? Eller en ”Corona er (nogenlunde) overstået”-fest.

Skal det være en temafest, skal du først finde ud af, hvad det skal være for et tema. Filmtema? Halloween-tema? Hawaii-tema? Farvefest-tema? Det er helt op til dig, og hvad du og dine venner synes, er sjovt. Et farvetema er nok det nemmeste, hvor du vælger, at alle skal have helt hvidt på, eller sort eller noget tredje. Men de fleste er også vilde med en temafest, hvor man skal være lidt mere kreativ med udklædningen.

Du kan også bare holde en helt almindelig fest, hvor I måske får noget lækkert at spise og nogle lækre drinks. Du kunne for eksempel blande drinks i store dispensere med tappehaner. Stil noget håndsprit ved den, så det er mere corona-venligt. Drinks i de store dispensere er altid et hit – især hvis der er flere, for så er der noget for enhver smag. Lav nogle klassiske drinks i dispenserne, som du ved dine venner er vild med. Det kunne være Gin Hass eller Mojito.

Når du har styr på de våde varer, skal du også have styr på pynten. Ved all4party.dk kan du finde pynt til hvilken som helst fest. Balloner, bannere – alt hvad du skal bruge til at skabe den helt perfekte stemning til din fest.