Sæt din indre racerkører fri med det rigtige sportssæde

Har du benzin i blodet? Elsker du at køre stærkt, brænde dæk af og lave noget hjulspin? Lugten af brændt gummi og synet af røg, der stiger op fra de varme dæk, når bilerne accelererer afsted på banen, kan vække følelser for de fleste fartglade mænd og kvinder. Forkærligheden for gaderæs og motorsport er ikke ukendt i Danmark, og der findes mange arrangementer rundt omkring i landet, hvor den indre fartbølle kan sættes fri.

Komfort og køreglæde

Motorsport har længe været en populær sport. De fleste mennesker kender Kevin Magnussen, og mange følger hans vej gennem Formel 1. Men motorsport er ikke kun for professionelle racerkørere og øvede bilister. Lovlige gaderæs og arrangementer for både prøvede og uprøvede racerkører findes rundt omkring i landet. Der konkurreres på både asfalt, marker og på både to og fire hjul. Og hvis du er racerkører, eller bare har stiftet bekendtskab med sporten, ved du også, at noget af det vigtigste for en god køreoplevelse er komforten. Det gælder både i almindelige personbiler og i racerbiler – og komforten sikrer du med det rigtige racer sæde.

Det rette sæde til dig

Racer sædet er sædet til dig, der ønsker at præstere optimalt på banen. Med det rigtige sæde sikrer du, at du sidder korrekt og behageligt, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at komme først over målstregen. Udover komforten så er det rigtige sæde også med til at garantere din sikkerhed på kørebanen. Det rigtige racer sæde passer til din figur og kropsbygning, og kan beskytte dig i tilfælde af uheld på kørebane. Der findes et hav af sæder derude i forskellige designs og prisklasser afhængigt af behov – du skal bare finde det rette for dig. Så ræs afsted efter det rigtige racer sæde, og giv de andre baghjul på både komfort og udseende!