Sådan vælger du en god golfklub

Golf er på alle måder hyggeligt, og det er en aktivitet, der byder på mange oplevelser i én. Det handler nemlig ikke bare om spillet, men også om naturen, restauranten i klubben og fællesskabet. Læs med her og find en god golfklub!

 

Danskerne er vilde med golf. Sportsgrenen gør sig fantastisk som fritidsinteresse såvel som forretningsmøde, og den er som regel omgærdet af et dejligt fællesskab. Når man lægger de ofte naturskønne omgivelser og hyggelige golf-restauranter oveni hatten, får man en super skøn fritidsinteresse.

 

Der er altså mange gode grunde til at begive dig ind i golfens verden. Så er spørgsmålet bare, hvordan du finder en god golfklub? Vi har et par idéer.

Danmarks største golfanlæg

Før du vælger golfklub, kan du overveje at tage på en lille tur, hvor du besøger nogle forskellige klubber. I denne forbindelse bør du bestemt lægge vejen forbi Silkeborg Ry Golfklub, som byder på intet mindre end Danmarks største golfanlæg – et anlæg, der bruges i både national og international kontekst.

 

Her er i alt 54 huller, som er spredt over et stort og lækkert naturområde. Her kan man nemt få en dag til at gå, mens man perfektionerer sine skud og nyder vejret. Det er der flere af de store danske golfspillere, der er vilde med, og både Morten Ørum Madsen og Thomas Bjørn er da også gamle kendinge i klubben.

Lær stedet og kende på et golfophold

Som ét af Nordens største golfanlæg byder stedet selvfølgelig også på op til flere skønne restauranter, hvor du kan få noget godt til maven og ganen. Og man kan hurtigt blive både sulten og tørstig af at bevæge sig rundt på den store bane. 

 

Vil du gerne tage Silkeborg Ry Golfklub i nærmere øjesyn, kan du overveje et decideret golfophold ved banen. Det kan kun blive en skøn oplevelse, eftersom du kommer til at bo lige ved Gudenåen, og kan nyde golflivet hver dag.

Dét skal en god golfklub kunne

Når du skal finde golfklubben fra dine drømme, skal du sikre dig, at den opfylder alle de vigtigste behov. Først og fremmest skal banen være stor nok til at tilbyde en rigtig golfoplevelse, hvor man kan nyde spillet i mange timer. 

 

Derudover skal banen ligge naturskønt, så man kan nyde udsigten og den friske luft, mens man spiller. Sidst, men ikke mindst skal du sikre dig, at klubben har én eller flere restauranter, hvor du kan hvile ud og få et godt måltid, og måske en kold øl eller drink. Det gør nemlig golflivet endnu bedre.