Sådan gør du havefesten mindeværdig

Sommeren er her, og det betyder lyse nætter og hyggelige havefester. Haven giver mange muligheder for sjov og samvær. Man kan grille, svømme i pool og lege på græsplænen. Men mange af disse stunder og aktiviteter er nemmere at huske, hvis de er associeret med noget visuelt eller farverigt. Derfor er det en god idé at gøre lidt ud af pynten, når du skal holde havefest. Læs videre her, og find ud af, hvordan du kan skabe en mindeværdig havefest.

Hav et tema

Vi mennesker kan godt lide at kategorisere ting. På den måde kan vi nemmere huske. Du kan derfor med fordel have et tema for din fest, så gæsterne nemmere kan huske den. Det er fx nemmere at genkende og tænke tilbage på en havefest med Hawaii-tema end en temaløs fest. Hawaii-festen klinger lidt bedre end den der fest for to uger siden. Der er mange temaer at vælge imellem, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Uanset om dit tema er en farve, verdensdel eller noget helt tredje, så kan du købe alt til havefesten på all4party.dk.

Lav en unik og smuk bordopdækning

Noget så simpelt som bordopdækning kan gøre meget for stemningen til en havefest. Dekorerer du havebordet med farverige servietter, krus og tallerkener, som matcher dit tema, gør du automatisk haven mere indbydende og lækker. Har du et Hawaii-tema, kan du fx pynte op med farverige kranse og servere drinks i kokosnødder.

Pynt op med balloner, lyskæder og lamper

Hvis du vil tilføre haven mange farver, kan du fx sætte balloner op. Vælg balloner, som matcher dit tema, og giv din have et helt specielt udtryk. Pynt i farver er iøjnefaldende og kan derfor hurtigt give et godt indtryk og få gæsterne i festhumør.

Skal du holde en aftenfest i haven, kan du med fordel hænge smukke lyskæder og rislamper op. Du kan også sætte små lanterner og lys på havebordet og rundt omkring i haven. Lysene er med til at skabe en hyggelig stemning og øger chancen for, at gæsterne forbinder havefesten med varme og nærhed.

Du gør altså din havefest mindeværdig ved at have et klart tema og fylde haven med smukke farver og lys. Pynten skaber ikke blot en god stemning, den viser også, at du har gjort lidt ekstra for dine gæster. Og det vil dine gæster uden tvivl sætte stor pris på og huske.