Ny slags fritid, når du bliver skilt

te

Efter skilsmissen vil der gå lidt tid inden alt det nye bliver hverdag. Selvom der har været en god grund til at I blev skilt, så er det bestemt ikke nemt pludselig at være alenemor eller alenefar.
Deler du samværet med barnet, med den anden forældre, så kan det betyde at du har en del dage hvor du også lige pludselig er helt alene, og det kan efter mange år i et ægteskab med børn, være en meget ny og anderledes følelse.
Herunder får du et par gode råd til hvordan du griber den nye fritid an

Gør noget godt for dig selv

For at dine børn har det godt kræver det også at du har det godt, og det har du måske ikke haft i lang tid, eftersom jeres samliv ikke fungerede.
Det kan derfor være en helt ny tanke at du har tid og plads til at gøre noget godt for dig selv, og samtidig nager den dårlige samvittighed måske over, at du forsøger at have det godt og hygge dig, mens du måske burde sidde hjemme og være ked af at dine børn er hos din tidligere partner.
Men det hjælper jo ikke noget alligevel, så derfor må du op på hesten og begynde at forkæle dig selv en smule.

yoga

Få en ny hobby, eller tag en gammel op

Spillede du håndbold før du og din mand fik børn, eller læste du masser af bøger, gik i køkkenet, tog i byen med veninderne, eller gik til spansk to gange om ugen?
Lige meget hvad du har af gamle hobbyer, er tiden til at genoptage dem lige nu. Har du ikke en gammel hobby, så find en ny og start på den.
Det bedste er en hobby hvor du også kommer ud og møder nye mennesker, og evt. kan skabe nye ven- og bekendtskaber. Det vil hjælpe dig med at komme videre. Og at se sin mor eller far være glad, gør også børn glade.

Få professionel hjælp

Det kan godt være en ret stor opgave at komme videre efter en skilsmisse, og det er de færreste der bare sådan lige springer ud i det nye singleliv og hygger og pjatter løs.
Ikke kun tiden før skilsmissen var svær, det var skilsmissen måske også på mange måder, og ligeledes må man erkende at tiden efter skilsmissen er svær, bare på nogle andre områder.
Det kan derfor være en god idé at søge professionel hjælp hvis du har svært ved at finde dig tilrette i den nye rolle som skilt. For nogen kan det bare være en at tale med man har brug for, og for andre kræver det en del arbejde at komme til at mærke sig selv, og lære hvordan man gør noget godt for sig selv.
Det vigtigste for et barn efter en skilsmisse er at have forældre der begge er glade, så derfor bør du prøve at gøre hvad du kan for at blive det.
Har du brug for hjælp så besøg https://www.skilsmissekonsulenten.dk/nyskilt-nyt-liv-nye-muligheder/.