Flyt til Gladsaxe

Hvis du overvejer at flytte til Gladsaxe, vil du være glad for at vide, at der er masser at lave i byen. Uanset om du er på udkig efter et sted at slappe af eller et sted at være aktiv, har Gladsaxe noget for enhver smag. For at starte med er byen hjemsted for nogle smukke parker og haver. Hvis du er på udkig efter et sted at slappe af, hvorfor så ikke tage til Fælledparken eller Grøndalsparken? Eller hvis du er ude efter noget mere eventyrlystent, hvorfor så ikke prøve Frederiksberg Have? Der er masser af grønne områder at udforske i Gladsaxe. Læs mere om byen og flyt til Gladsaxe.

Flyt til Gladsaxe og oplev den skønne by

Hvis du leder efter et sted at flytte til, som har en rig historie og kultur, er Gladsaxe det rette sted for dig. En af de første ting, du kan besøge, når du flytter hertil, er VILLUM Window Collection. Denne unikke udstilling dokumenterer og formidler vinduernes historie og udvikling. På udstillingen kan du gå på opdagelse i ca. 300 vinduer fra det 17. århundrede og frem til i dag. Du kan med egne øjne se den forskel i teknik, håndværk og stil, der er sket gennem tiden. Denne udstilling er en fantastisk måde at stifte bekendtskab med Gladsaxe historie og kultur på, og den er bestemt et besøg værd.

Flyt til Gladsaxe og se de mange muligheder for dig og familien

Fra smukke naturparker til kulturarvssteder – du kommer aldrig til at kede dig i Gladsaxe. En af de seværdigheder, der skal ses i Gladsaxe, er Bagsværdfortet. Fortet blev bygget i slutningen af 1800-tallet for at forsvare København, og i dag byder det besøgende på en unik kulturel oplevelse. Du kan få en rundvisning på fortet og lære om dets historie, eller du kan nyde landskabet og friluftslivet på dette maleriske sted. Ud over fortet er der også flere andre interessante kulturarvssteder i Gladsaxe. Hvis du er interesseret i historie eller kunst er det den perfekte by for dig.