Klar til Halloween?

De seneste år er Halloween blevet en større ting i Danmark, hvor flere og flere fejrer det. Halloween er en god anledning til at mødes med venner og familie og have det sjovt. Så hvorfor ikke holde en festlig Halloween-fest?

Hvis du gerne vil holde en Halloween fest, så er der masser af festartikler du kan vælge imellem for at skabe den helt rigtige (u)hyggelige stemning. Her er nogle tips til at hjælpe dig i gang.

Først skal du beslutte dig for om det skal være helt uhygge, lidt uhygge eller om du bare gerne vil pynte lidt op i Halloween tema. Du kan pynte dit hjem med uhyggelige dekorationer, servere festlig mad og drikkevarer og spille spil med Halloween-tema. Hvis du er på udkig efter noget mindre uhyggeligt, kan du i stedet overveje en fest med efterårstema. Du kan pynte op med blade, græskar og andre efterårsdekorationer, servere sæsonbestemt mad og drikke og spille spil som æblebobning eller græskarbowling.

Når du har besluttet dig for et tema, er det tid til at begynde at planlægge detaljerne. Du skal beslutte dato og klokkeslæt for festen, sende invitationer ud og planlægge menuen. Sørg for at vælge festlig mad og drikkevarer, som alle vil nyde! Hvis du holder en udklædningsfest, skal du sørge for at lave en liste over, hvilke kostumer alle skal medbringe. Og glem ikke legene! Sørg for at have planlagt et par spil, så dine gæster har noget at lave.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er der masser af ressourcer online, som kan hjælpe dig med at planlægge din perfekte Halloween-fest. Bare søg hurtigt på “Halloween-festidéer” eller “efterårsfestidéer”, så finder du masser af inspiration. Med disse tips i baghovedet er du sikker på at få en uhyggelig eller bare en fed Halloween-fest i år!