Hvordan kommer du atter i gang med at dyrke sport?

Normalt betegnes Nike Pro-bukser og en Adidas-t-shirt som motionstøj, men med tiden er der altså blevet udviklet en masse andet tøj, der lige så vel kan benyttes under dyrkning af motion. Det er nemlig ligegyldigt, hvilket tekstil tøjet er lavet i, bare det er fleksibelt og behageligt at motionere i.

Påklædning

En masse voksne gik til en sportsgren, da de var yngre, fordi de dengang havde en større motivation og generelt mere tid, end de synes at have nu, hvor der både er et fuldtidsjob og potentielt børn at drage omsorg for. Dermed droppe mange voksne altså deres sport helt naturligt med alderen. Dette er dog en skam. Du behøver ikke at træne i fitnesscenteret eller på et hold i en sportsforening med en masse andre voksne mennesker. Du kan blot iføre dig komfortable sweatpants – der produceres nemlig sweatpants til voksne, præcis som der produceres sweatpants til børn og teens – og løbe en tur. Selv på en kølig og blæsende efterårs- eller vinterdag vil du uden problemer kunne løbe en tur, hvis bare du husker at iklæde dig det nødvendige overtøj: handsker, hue eller pandesvedbånd, halstørklæde m.m. Det er ikke sjældent, at man opgiver motion, fordi det afbrydes af vinterens vejr, og at man derefter aldrig starter igen. Dette kan som sagt heldigvis undgås.

Sportsgrensvalg

Der er ikke nogen, der tvinger dig til at dyrke den samme sport hele året igennem. Der er desuden heller ingen, der tvinger dig til at dyrke en sport hele året rundt, ligesom du ikke bliver tvunget til overhovedet at dyrke sport i første omgang. Sport er kun sjovt, hvis man selv vælger at engagere sig i det. Du kan melde dig til eksempelvis et volleyballhold i en lokal idrætsforening. Hvis den sæson ikke varer længere end et halvt år eller lignende, kan det være en fornuftig start.