Derfor skal du træne i rigtigt træningstøj

Motion er vigtigt. Det er nemlig sundt for både krop og sind. Derfor er det også noget, som alle mennesker vil have gavn af at dyrke. Men det er faktisk så heldigt med motion, at det kan gøres på masser af forskellige måder, og derfor er der også gode muligheder for at finde en motionsform, der passer dig. Fælles for alle motionsformer er dog, at det er en stor fordel at dyrke dem i rigtigt træningstøj, som det du kan få fra Asics.

Find træningstøj til din motionsform

Da der er stor forskel på motionsformer og sportsgrene, kan der også være stor forskel på, hvilket tøj der vil passe dig bedst. Det kan nemlig variere, hvilke egenskaber dit sportstøj skal have afhængigt af din foretrukne form for motion.

  • Til yoga er det for eksempel en god idé at have let, men tætsiddende tøj på, som gør det muligt for dig at bevæge dig frit uden pludselig at få en bluse ned over hovedet mit i en downward dog.

  • Til håndbold er det naturligvis også vigtigt, at du har mulighed for at bevæge dig frit i dit tøj, men det behøver ikke nødvendigvis at være tætsiddende. Her er det dog vigtigt, at dit tøj matcher dit holds, så I kan genkende hinanden på banen.

  • Til ishockey skal du have tøj på, som både gør det muligt for dig at holde varmen, samtidig med at hverken kropsvarme eller sved vil få dig til at overophede. Her skal du også have beskyttelse på mod stød.

Sørg for at finde noget, der passer til din foretrukne motionsform.

Find sko, der giver god støtte

Også dine sko er vigtige, når du skal dyrke motion. De rigtige sko kan give dig en støtte, som vil være gøre det mere behageligt for dig at bevæge dig. Det kan også være med til at forhindre skader.