Derfor er Suzuki en populær bil

I dag er det helt umuligt at køre en tur på de danske veje uden at se Suzukis biler omkring sig. Siden mærket for alvor slog igennem i de tidlige 00´er, har mærket formået at sælge flere og flere biler til de personer, der søger en god handel i den billigere bilklasse.

Suzuki som bil repræsenterer en høj grad af købmandskab, hvor du som bruger får en bil pakket ind i value for money.

Bilerne er ofte kendt for flot design – som det f.eks. er tilfældet med både den sporty Swift og den urbane S-Cross – men der er også køreglæde at forholde sig til som en del af pakken. Suzuki har nemlig haft fokus på denne del fra start, og selv om ikke alle modeller har lige meget motorkraft, er de utroligt sjove at køre i.

Masser af Suzuki forhandlere i hele landet

Netop den høje grad af popularitet gør, at der over hele landet findes steder, du kan finde en Suzuki forhandler.

Her kan du tit gøre dig en ekstra god handel, da disse forhandlere har gode prislister og ofte også kan tilbyde en attraktiv finansiering.

Det er naturligvis ikke garanteret, at du kan prutte om prisen, men det er alligevel ofte muligt at gøre sig en bedre handel ved at forsøge at forhandle. Du kan f.eks. forsøge at forhandle på servicepakker eller få ekstra tilbehør med. Nogle steder vil du også kunne få en lidt højere pris for din gamle bil, hvis du bytter den med som en del af handlen. Et decideret prisafslag på handel med nye eller kun let brugte biler hører dog efterhånden de mere sjældne tilfælde til.

Husk også at gøre brug af et værksted, hvor de har ekspertise og forstand på netop bilmærket. Dette kan naturligvis sagtens være samme sted som du køber bilen, da du jo ikke ville købe et sted, hvor du havde en dårlig mavefornemmelse. Spørg derfor altid ind til servicemulighederne.